soreal.gr

Αληθινή καθημερινή απόλαυση

Smaller Default Larger

Διαφημιστείτε εδώ

Προβληθείτε εδώ

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από τις σελίδες του soreal.gr
Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα προβολής ή κάντε τη δική σας πρόταση συνεργασίας.

Περισσότερα...

Η γυναίκα μου με τον φίλο μου τον Τάκη

Χρόνια προσπαθούσα να πείσω την όμορφη σύζυγο μου -αδύνατη με ωραίο κορμί μικρό βυζάκι στητό με υπέροχες ρόγες και κωλαράκι φωτιά- να πηδηχτεί με τον οικογενειακό μας φίλο τον Τάκη -με 20 πόντο πούτσο- και να την βλέπω. Μετά τον χωρισμό του από την γυναίκα του, φίλη της γυναίκας μου από τα μαθητικά της χρόνια, ερχόταν σπίτι τακτικά.

Τον φιλοξενούσαμε στο εξοχικό μας και ήταν μαζί μας τακτικά. Πολλές φορές που συζητάγαμε οι 2 μας για γυναίκες του είχα πει ότι μάλλον η γυναίκα μου είναι κακογαμημένη και θέλω να της βρω κάποιον να την γαμάει, αυτός άκουγε με προσοχή, ήξερε ότι εννοούσα αυτόν και σε sms του άφηνα υπονοούμενα γι αυτό. Τον περασμένο Φεβρουάριο στο πάρτι των παιδιών μας έφερε και τα δικά του και τα άφησε να έρθει να τα πάρει μετά, όμως ο μικρός του ήταν πολύ άτακτος και δεν μπορούσε κανείς να τον κάνει καλά. Η γυναίκα μου θύμωσε και είπε:

-πάρτον στο κινητό να έρθει εδώ..., αμάν..., προτίμησε να πάει να πηδήξει την Λίτσα!!! -την γκόμενα του, μια δίμετρη κουκλάρα- και το φώναζε δυνατά ενώπιων όλων.

Μετά από μισή ώρα ήρθε και του είπε η γυναίκα μου η Έφη:

-καλά να γαμήσεις πήγες την Λίτσα...; και με έγραψες εδώ αφήνοντας μόνο του τον μικρό...!!!

Και τσακωθήκανε. Μάλιστα έκανε εντύπωση το όλο σκηνικό στους γονείς της και στον αδερφό της που όλο για την Λίτσα και το πήδημα μιλούσε. Το βράδυ που όλοι έφυγαν και τα παιδιά κοιμήθηκαν, άρχισε να μου λέει θυμωμένη:

-τον μαλάκα..., άφησε εδώ τα παιδιά και πήγε να γαμήσει... σιγά την γκόμενα!!!, δεν θα ξαναπατήσει εδώ!!!.

Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκε, από όσο κατάλαβα και συνέχεια πια όλο αυτό έλεγε, μέχρι που της είπα:

-τελικά δεν κατάλαβα τι σε πείραξε περισσότερο... το ότι έφυγε και άφησε τα παιδιά ή το ότι έφυγε και πήγε να γαμήσει την Λίτσα...;

-και τα δύο..., γιατί πήγε να γαμήσει..., κοίταξε να βολευτεί..., με κορόιδεψε είπε ότι θα ήταν εδώ απάντησε η Έφη.

-κατάλαβα είπα...! ζηλεύεις που πηδάει την Λίτσα και όχι εσένα!!! και σωστά γιατί εσύ είσαι κούκλα!!!.

-άντε μαλάκα μου είπε... που σκέφτηκα τέτοια πράγματα.

Είδα το πρόσωπο της να αλλάζει όψη, την πείραξε αυτό που είχε κάνει ο Τάκης, άλλωστε μεταξύ τους υπήρχε μια οικειότητα γελούσαν μαζί, λέγανε μυστικά αλλά ποτέ δεν το είχαν κάνει.

Η Έφη ήταν άνετη μαζί του, πολλά καλοκαίρια στις διακοπές, ντυνόταν σέξι πολλές φορές με το στριγκακι άλλαζε μπροστά του, μια φορά μάλιστα είχε μπερδευτεί το κορδόνι από το μαγιό -το σουτιέν- και επειδή εγώ μίλαγα στο κινητό της είπα να το δώσει στον Τάκη να το ξεμπερδέψει και ήταν μόνο με το κάτω από το μαγιό και τα βυζάκια της μπροστά μας. Θύμωσε όμως από τότε και ούτε στο σπίτι ερχόταν αυτέ τίποτα. Εγώ δεν έχασα επαφή μαζί του και κάτι με sms πότε με τα κινητά ή για καφέ τα λέγαμε και τα λέμε.

Του είπα τι πιστεύω ότι έκανε την Έφη να θυμώσει και χαμογέλασε. Οι ημέρες κυλούσαν, και ήρθε το καλοκαίρι. Πήγαμε στο εξοχικό μας στον Ωροπό. Εκεί αντιμετωπίσαμε κάποια θέματα και έπρεπε ο Τάκος -σαν πολιτικός μηχανικός που ήταν να τα δει- τι έπρεπε να γίνει τι έπρεπε να κάνουμε; Της είπα ότι εκείνος γνώριζε τα πάντα και θα έχει και λύσεις και φυσικά χωρίς χρήματα, φιλικά.

Το σκέφτηκε κει μου είπε:

-και πως θα έρθει αφού έχω θυμώσει;

-πάρτον στο κινητό του να τον φιλοξενήσουμε λίγες ημέρες, οπότε ίσως έρθει!!!.

-μπα εσύ κάντο!!!

-όχι Έφη..., εσύ και να του ζητήσεις συγνώμη μάλιστα..., έτσι πρέπει και πες του ζήλεψα που πηδάς την Λίτσα αντί για εμένα που σε θέλω. Το έλεγα αυτό και η πούτσα μου σηκώθηκε...

-ακόμα ηλιθιότητες λες...;

-γιατί..., άλλωστε έχεις πει ότι δεν είναι κακό... και είναι παιχνίδι. Εγώ στο προτείνω και να σε βλέπω μαζί του μάλιστα. Σκέψου το και πράξε αλλιώς το πρόβλημα θα μεγαλώσει και θα χάσεις το σπίτι, δικό σου είναι..., σκέψου καλά και πράξε.

-θα δεχτεί να έρθει...;

-στο χέρι σου είναι το αν θα δεχτεί ή όχι, με τον τρόπο που θα τον καλέσεις και τι θα του προσφέρεις.

-τι εννοείς...;

-έχεις να δώσεις άμεσα 1800€ για κάτι που δεν ξέρεις τι θα γίνει...; Απλά αποφάσισε τι θα του προσφέρεις τόσο για το συγγνώμη όσο και για την βοήθεια που ζητάς.

-τι θέλεις να πεις με ρώτησε...;

-κάλεσε τον εσύ με ωραίο τρόπο εξήγησε του ότι μετάνιωσες και όταν έρθει θα του ζητήσεις συγνώμη όπως εσύ ξέρεις.

-πως δηλαδή ξέρω ρε Νίκο;

-να κάτσεις να σε πηδήξει μπροστά μου..., τι καλύτερη συγνώμη ε;

-είσαι μαλάκας να με δίνεις έτσι αλλά θα τον πάρω να έρθει.

Το είπε και έγινε..., την επόμενη ήταν μαζί μας. Μέχρι τότε συνέχεια έλεγα ότι θέλω να την δω να γαμιέται με τον Τάκη μπροστά μου, όλο αυτό έλεγα συνέχεια.

-πρόσεχε μου είπε..., γιατί μετά δεν θα γαμάς εσύ αν μου αρέσει με τον Τάκη.

-ναι της λέω..., κάντο εσύ μαζί του και άσε εμένα στην μαλακία μου.

Την επόμενη το πρωί πήγε τα παιδιά στην μάνα της λίγο πιο κάτω και μετά από μισή ώρα ήρθε ο Τάκης, αφού τον είχε καλέσει η Έφη, αγκαλιές, φιλιά, η Έφη με το μπικίνι της -όπως της είπα να κάνει- δήθεν ότι τον περίμενε πιο αργά, τον αγκάλιασε του είπε συγνώμη και του έδωσε ένα φιλί στο στόμα.

-να κάνω καφεδάκι ή να πάμε για μπανάκι στην θάλασσα...;

-θάλασσα είπα και συμφώνησαν. Ο Τάκης πήγε να φέρει τα πράγματα του από το αμάξι του και είπα στη Έφη...

-όλος δικό σου..., κάνε ότι δεν έχεις κάνει μαζί μου θα περάσουμε καλά.

-είδες μου λέει πως τον υποδέχθηκα και έχει συνέχεια το πήρα απόφαση αφού και εσύ το θέλεις.

Ήρθε ο Τάκης και ζήτησε να αλλάξει, του είπε η Έφη...

-ντρέπεσαι εδώ μπροστά...! και ζήτησε να πάει στο μπάνιο.

Σε λιγότερο από δύο λεπτά ήμασταν στην παραλία, πήραμε ομπρέλα και καθίσαμε η Έφη ζήτησε νερό και πήγα να πάρω κοιτάζοντας προς τα πίσω είδα τον Τάκη να της βάζει λάδι και η Έφη να βγάζει το σουτιέν -ναι ήταν γυμνόστηθη- έφτασα με τα νερά.

-δεν σε πειράζει που είμαι έτσι...; μου λέει η Έφη!!!

-όχι..., ίσα-ίσα..., τιμάς τον καλεσμένο μας.

Μπήκαμε στην θάλασσα, εκεί όλο και τον άγγιζε και εγώ την έβλεπα και καύλωνα. Απομακρύνθηκα να τους αφήσω μόνους, έβλεπα την Έφη να του μιλάει με επιμονή αλλά αυτός εκεί σοβαρός. Κατάλαβα ότι θα εξαντλήσει κάθε τρόπο η Έφη για να γαμηθεί μαζί του και περίμενα υπομονετικά τις επόμενες κινήσεις. Έφτασε η ώρα 2 το μεσημέρι και είπε η Έφη να πάμε για φαγητό στο σπίτι.

Η Έφη μέσα στην καλή χαρά...!!!

-κάντε μπανάκι και εγώ ετοιμάζω το φαγητό!!! και μου κλείνει το μάτι!!!

-πάω εγώ πρώτος..., λέω.

Ήθελα να τους αφήσω μαζί. Άκουγα συζήτηση..., έκανα βιαστικά μπάνιο και άνοιξα την πόρτα του μπάνιου, ευτυχώς είχα καλή θέα, είδα την Έφη να έχει αγκαλιάσει τον Τάκη και να του χαϊδεύει τον πούτσο πάνω από το μαγιό..., εκείνος της λέει...

-τι κάνεις..., είσαι παντρεμένη

-ε! και...; του είπε... το ξέρει ο Νίκος...!

-θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη για ότι έγινε και θέλω να γαμηθώ μαζί σου, εσύ γιατί κωλώνεις...;

Τότε η Έφη του κατέβασε το μαγιό και μπροστά της είδε έναν πούτσο περίπου 20 πόντους και πάνω -ο δικός μου 13 πόντοι μόνο- να είναι έτοιμος για εκείνη.

-μμμμ!!! αυτή είναι ψωλάρα...

Έπιασε από το χέρι τον Τάκη και τον πήγε στο κρεβάτι, τον ξάπλωσε έβγαλε το μαγιό της και άρχισε να του τον χαϊδεύει. Πετάχτηκα από το μπάνιο γυμνός και με το που με είδε ο Τάκης είπε:

-εγώ δεν… και απάντησα...

-κάνε αυτό που πρέπει και μην μιλάς, με τέτοια πούτσα έπρεπε να την γαμάς από τότε που την ξέρεις!!!

-κάτσε και κοίτα να μας δεις..., να με απόλαυσεις όπως θέλεις και με παρακαλάς τόσα χρόνια να γαμηθώ μαζί του κοίτα να απολαύσεις πως σου γαμάει την γυναίκα ένας ψωλαράς.

Κάθισα και απόλαυσα το γαμίσι, παίζοντας τον πουτσο μου, για μια στιγμή μου λέει η Έφη...

-κοίτα πως θα τον τσιμπουκώσω και θα τα πιω όλα.

Πήγα κοντά και έβλεπα το στόμα της να ανεβοκατεβαίνει στην ψωλάρα του Τάκη και μετά από λίγα λεπτά να την χύνει και εκείνη να συνεχίζει μπουκωμένη μέχρι που έκανε κάτι που με τρέλανε και έχυσα. Μόλις τον έβγαλε από το στόμα ήρθε και με φίλησε στο στόμα και μου έδωσε όλο το χύσι του Τάκη και μου είπε...

-κατάπιε σαν δείγμα δεσίματος όλλων μας από εδώ και πέρα.

-ανήκω πια και σε αυτόν και σε εσένα, αυτός θα γαμάει και εσύ θα βλέπεις την πουτάνα την γυναίκα σου να το να κάνει μπροστά σου.

Τα λόγια της με φτιάχνανε πολύ. Στην συνέχεια έδωσε ένα προφυλακτικό στον Τάκη και του είπε...

-σήμερα χύνεις σε αυτό..., από αύριο στην μουνάρα μου γιατί θα πάει ο Νίκος να μου πάρει αντισυλληπτικά για τρελά γαμίσια!!!.

Την ξάπλωσε καλύτερα, της έκανε ένα γλυφομούνι και του είπε...

-από αύριο θα είναι ξυρισμένο για εσένα!!!

Για πρώτη φορά είδα το μουνί της να στάζει με την γλώσσα του Τάκη και στην συνέχεια να της χώνει την ψωλάρα του μέσα και να του λέει...

-πονάω..., πονάω..., άλλα μου αρέσει!!! ξέσκισε με άνδρα μου..., ξέσκισε την πουτάνα σου με την ψωλάρα σου.

Και αμέσως τραβήχτηκε και του έβγαλε το προφυλακτικό λέγοντας του χύσε με δεν με νοιάζει τίποτα χύσε με καυλιάρη. Αμέσως ξάπλωσε ανέβασε τα πόδια της στους ώμους του και η ψωλάρα του έσκιζε την μήτρα της,

-ναι!!! ναι!!! κι άλλο..., θέλω κι άλλο..., μην σταματάς να με γαμάς.

Αμέσως σαν τρελός άνοιξα την μπαλκονόπορτα διάπλατα -δεν ξέρω γιατί- αλλά μου άρεσε να την ακούνε να φωνάζει και της είπα...

-πιο δυνατά..., να σε ακούσουν μέχρι πέρα το Αιγαίο!!! και άρχισε να λέει...

-ξέσκισε με Τάκη να με βλέπει ο κερατάς ο άνδρας μου..., ξέσκισε την μουνάρα μου με την ψωλάρα σου..., χύσε με..., είμαι πουτάνα και γαμιέμαι μπροστά στον άνδρα μου..., με τον γαμια που μου βρήκε. Κοίτα πως γαμάνε οι αληθινοί άνδρες, κοίτα να μαθαίνεις πως σου γαμάει την πουτάνα την γυναίκα σου.

Για μία ώρα γινόταν αυτό. Μόλις συνήλθε η Έφη μου είπε

-έλα να μου γλύψεις το βρεγμένο μου μουνί, από το ξέφρενο γαμίσι!!!.

Σηκώθηκα..., πήγα και άρχισα να γλύφω το μούνι της με ανάμικτα υγρά και από εκείνη και από τον Τάκη,

-γλύψε τα χυσια του και τα δικά μου

Ήδη είχα ρουφήξει πριν με το γλωσσοφιλο μια ποσότητα και εκείνη τον τσιμπούκωνε. Ξαφνικά σταμάτησε και είπε του Τάκη...

-περίμενε μην χύσεις ακόμα!!!

Με φώναξε να ανέβω πάνω της, με το αριστερό χέρι της, κράταγε την ψωλάρα του Τάκη και μου είπε...

-πάρτον στο στόμα σου..., γλύψε την ψωλάρα αυτή σαν ευχαριστώ που σου γαμαει την γυναίκα!!! και αμέσως μου έχωσε στο στόμα την ψωλάρα του Τάκη.

Ναι υπέροχη αίσθηση, μεγάλη μαλακή και καυλωμένη και άρχισα να τον τσιμπουκώνω μπροστά τους Με κοίταζαν και οι δύο με υπερηφάνεια και φώναζε η Έφη...

-τσιμπούκωσε τον κερατά!!! τον γαμιά μου!!! και έχυσε ο Τάκης στο στόμα μου.

Περιττό να σας πω ότι όλο το απόγευμα γινόταν αυτό μέχρι που το βράδυ στην βεράντα και αφού καθόταν η Έφη σχεδόν γυμνή είπα:

-καλά το κάνετε αλλά ακόμα μένει κάτι γιατί ακόμα δεν είσαι δική του, ούτε αυτός δικός σου.

-τι είπε η Έφη...;

-περίμενε λίγο και θα δεις!!!

Σηκώθηκα πήγα άναψα τα κλιματιστικά, αρωμάτισα τον χώρο και βγαίνοντας ολόγυμνος στην βεράντα περίπου μια μετά τα μεσάνυχτα σκοτάδι παντού, μόνο το φως της βεράντας έφεγγε. Πήγα έγδυσα τον Τάκη και του είπα...

-απόψε θα γαμήσεις κάτι δικό σου και είπα στην Έφη... καύλωσε τον με μια καλή πίπα!!! 

Όπως γονάτισε η Εφη πήγα από πίσω της, έβγαλα το στρινγακι και της έγλυφα τον παρθένο μέχρι εκείνη την ώρα κώλο της. Μόλις άρχισε να καυλώνει τους σήκωσα και τους πήγα στο κρεβάτι και είπα στον Τάκη:

-δυστυχώς είμαι άτυχος που δεν την ξεπαρθενιασες εσύ από το μουνί της αλλά κάντο τώρα με τον κώλο της..., πάρε της την παρθενιά, Κάνε με υπερήφανο που είσαι ο γαμιας της, δώσε μου ένα δώρο ότι γαμάς την γυναίκα μου γιατί είναι όμορφη και όχι από κέφι μόνο.

Και την ίδια ώρα που κυριολεκτικά την ξεκώλιασε του είπα...

-ή την γαμάς από κώλο για να κάνει 1 μήνα να καθίσει σε καρέκλα ή όχι...!!!

Πραγματικά τέτοιο ξεκώλιασμα δεν είχα δει ποτέ στην ζωή μου, την έστησε στα τέσσερα γονατιστή και μετά από ένα γλυφοκόλι που την έκανε να ουρλιάζει από κάβλα και ταυτόχρονα δάχτυλα στην μουνάρα της την ξέσκισε.

-πονάω φώναζε… σταμάτα μη… εγώ έλεγα

-μην την λυπάσαι κάνε την δική σου, χύσε μέσα της ψωλαρά μου!!!

Μετά από 10 λεπτά η Εφη έλεγε...

-αχ ναι..., μην σταματάς..., ξέσκισε με..., μην με λυπάσαι γαμιά μου!!!, έτσι ξεπαρθένιασε με από πίσω να με βλέπει ο κερατάς μου και να χαίρεται, κάνε με να μην μπορώ να καθίσω.

Και εγώ που την έβλεπα έχυνα και γούσταρα με ότι έβλεπα και άκουγα. Δεν μπορούσε να καθίσει σε καρέκλα περίπου 20 μέρες, και φυσικά με ευχαριστούσε για ότι έκανε με τον νέο γαμιά της. Βέβαια και εγώ μετείχα ειδικά στο να γλύφω την ψωλή του Τάκη και μετά να την γαμάει ή μετά από γαμήσι..., και φυσικά την έχυνε και στο μουνί.

Είμαστε πια μαζί και οι 3. Το δε φετινό καλοκαίρι ήταν απίστευτο. Όσοι ήξεραν την Έφη είδαν μια άλλη μουνάρα με σέξι ντύσιμο έτοιμη να πηδηχτεί με ολόκληρο στρατόπεδο, την έγδυναν με τα μάτια τους αλλά εκείνη πιστή στον Τάκη. Τοπλές στην παραλία, βόλτες με καυτό άσπρο σορτσάκι και στρινγακι μαύρο να φαίνεται, χωρίς σουτιέν… και εγώ περήφανος κερατας, να χαίρομαι που επιτέλους η Έφη πηδήχτηκε με τον Τάκη.

Ειδικά δε όταν μου είπε ο Τάκης ότι αν δεν του άρεσε η Έφη τόσο, και να ήθελε εκείνη και εγώ..., δεν θα την γαμούσε. Αυτό με έκανε να χαίρομαι περισσότερο. Περάσαμε ένα καλοκαίρι μέσα στο σεξ, γαμίσια σε παραλία βράδυ, σε μπαράκια να μας φιλάει και τους 2, και διάφορα άλλα που δεν είναι της στιγμής...

Διαφημιστείτε εδώ

Προβληθείτε εδώ

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από τις σελίδες του soreal.gr
Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα προβολής ή κάντε τη δική σας πρόταση συνεργασίας.

Περισσότερα...