soreal.gr

Αληθινή καθημερινή απόλαυση

Smaller Default Larger

Διαφημιστείτε εδώ

Προβληθείτε εδώ

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από τις σελίδες του soreal.gr
Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα προβολής ή κάντε τη δική σας πρόταση συνεργασίας.

Περισσότερα...

Πάθος στο γραφείο

Είμαι ένας καλοστεκούμενος 40ρης σοβαρός μεν αλλά σύγχρονος και εννοώ ότι μπορώ να επικοινωνήσω με την νεολαία των 20-25 ετών. Άλλωστε, μου αρέσει να κάνω παρέα με αυτούς περισσότερο από τους συνομήλικους μου. Εγώ παίρνω λίγο από την φρεσκάδα τους και αυτοί παίρνουν κάτι από την πείρα μου στη ζωή, τους δίνω τις συμβουλές μου με μεγάλη χαρά, όποτε τις ζητήσουν.

Για να μην το μακραίνω, είναι φυσικό και η κατηγορία των γυναικών που μ' αρέσει να ανήκει σ' αυτήν την ηλικία των 20-25 χρόνων. Κάποιος θα με πεi«πορνόγερο» ή «Κορκολή», δεν με νοιάζει γιατί πάντα υπάρχουν νεαρές-τρυφερές ψυχούλες που προτιμούν τους ώριμους άνδρες…! Αρκεί να έχουν κλείσει τα 18 ε…! Αν και τώρα έτσι όπως είναι οι σημερινές κοπέλες μάλλον πρέπει να μειώσουν το όριο από 18 σε 16…!

Η ιστορία που θα σας πω έχει να κάνει με ένα νεαρό φίλο μου (Βαγγέλη), άνεργο εκείνη την περίοδο, όπου ερχόταν συχνά πυκνά την ώρα που έκλεινα το γραφείο για παρέα, πίναμε κάνα ποτό και λέγαμε για γκόμενο-δουλειές γενικώς. Σημείωση… Του άρεσε και εκείνου να τραβάει με κάμερα την ερωτική φάση, αν φυσικά το ήθελε και η σύντροφός του. Εκείνη την μέρα με πήρε στο τηλέφωνο και με ρώτησε αν είχα δουλειά ή όχι για να περάσει με το κλείσιμο από το γραφείο για παρέα.

Φυσικά του είπα να περάσει και μου σκάει το 1ο μυστικό του, να φέρει και μια φίλη του μαζί που γνώρισε πρόσφατα αλλά δεν είχε λεφτά να την βγάλει έξω, φυσικά του είπα ναι, γιατί όχι, μία γυναίκα στην παρέα είναι πάντα κάτι όμορφο. Τότε μου σκάει το 2ο μυστικό που δεν μου είχε ξαναζητήσει άλλη φορά. Να τον αφήσω κάποια στιγμή στο γραφείο και να φύγω, ώστε να κάνουν έρωτα γιατί δεν είχε που να την πάει λόγω άδειας τσέπης.

Μου υποσχέθηκε ότι θα καθαρίσει μετά, ότι θα προσέχει για να μην γίνει καμιά ζημιά κλπ...! θα κλειδώσει και θα μου φέρει τα κλειδιά μετά σπίτι. Στην αρχή δίστασα αλλά μετά δέχτηκα αν και λίγο σφιγμένος.

Η αλήθεια είναι ότι δεν τον ήξερα τόσο καλά και δεν ήξερα την κοπέλα καθόλου. Τέλος πάντων δέχτηκα να έρθουν το βραδάκι που θα έκλεινα και να’ τους γύρω στις 9, σκάσανε μύτη.

Κόλαση…! Η κοπέλα ήτανε ακριβώς ο τύπος της γυναίκας που μ’ αρέσει, είχε ένα φοβερό babyface…! Γνωριστήκαμε…, βολευτήκαμε από ποτά…, βάλαμε στο CD τραγουδάκια…, και αρχίσαμε τα περί ανέμων και υδάτων. Η ώρα περνούσε ευχάριστα, μου είχαν βγει τα μάτια να γαζώνω το κορμί της και να προσπαθώ να το φανταστώ κάτω από το στενό τζιν και το «έξω αφαλός» μπλουζάκι, αλλά αυτό που με έσφαζε ήταν η ντροπαλότητα που έδειχνε σε κάποια σέξο-αστεία σε συνδυασμό με το babyface της.

Αποφασίζω να πάω στην τουαλέτα για εκτόνωση και αναζήτηση ηρεμίας με σκοπό μετά να ρίξω την δικαιολογία να φύγω σε κάποια δουλειά και μετά από δύο ώρες να επιστρέψω για να κλείσω. (Αυτό είχα συμφωνήσει με τον Βαγγέλη). Λίγο πριν πάω στο WC ο Βαγγέλης είχε κάτσει στην ίδια πολυθρόνα με την Σοφία και της έλεγε γλυκόλογα, έκαναν αγκαλίτσες έδιναν και κάνα πεταχτό φιλάκι. Αυτό το έλαβα εγώ ως σήμα «άντε δίνε του Γιώργο» και πήγα στην τουαλέτα όπου κάθισα λίγο παραπάνω από ένα κατούρημα γιατί κοίταζα στον καθρέπτη την αφεντομουτσουνάρα μου αλλά στο μυαλό μου είχα ένα κενό…!

Βγαίνω κάποτε από την τουαλέτα αλλά τα παιδιά δεν ήταν εκεί…! Αφουγκράστηκα λίγο και άκουσα κάτι χαμηλούς αναστεναγμούς από την πλευρά της πόρτας που οδηγούσε στην αποθήκη μου. Κατάλαβα ότι ήταν αυτοί και βραχυκύκλωσα τελείως, η αδρεναλίνη μου χτύπησε κόκκινο. Τι έγινε ρε Βαγγέλη…! δεν κρατιέσαι καθόλου; Μπήκα αμέσως στον πειρασμό να πλησιάσω και να προσπαθήσω να κάνω μάτι. Δεν είχαν ανάψει το φως αλλά αυτό που ερχόταν από το χώρο του γραφείου ήταν αρκετό για να δω τον Βαγγέλη να την έχει με την πλάτη στο ψυγείο και με το ένα χέρι χωμένο στο ξεκούμπωτο, ελάχιστα κατεβασμένο, μέχρι τα μισά του κώλου της, τζιν και με το άλλο να χουφτώνει το βυζάκι της, ενώ της βύζαινε την ρώγα με μανία θα έλεγα.

Ενώ είχα πλησιάσει με μεγάλη προσοχή και κοίταζα πολύ-πολύ προσεχτικά ο Βαγγέλης λες και με κατάλαβε, την γύρισε με το πρόσωπο προς το ψυγείο, της κατέβασε το τζιν σχεδόν μέχρι τα γόνατα και αφού τράβηξε στην άκρη το στριγκ άρχισε να την γλύφει και να της βάζει δάχτυλο στο μουνάκι της, ενώ για μια στιγμή γυρίζει προς εμένα και μου κάνει με το χέρι κάτι σαν περίμενε…!

Δεν μου έκανε ούτε φύγε, ούτε έλα, μου έκανε «περίμενε…!» Πληρωμένες παρτούζες είχα ξανακάνει αλλά αυτό έτσι όπως προχωρούσε δεν μου είχε προκύψει ξανά και μου είχαν κοπεί τα πόδια. Κι αν η κοπέλα, με το δίκιο της αντιδρούσε…; Θα μας έκανε ρόμπες…! Σκέφτηκα να πάρω την κάμερα να το τραβήξω αλλά πάλι έκανα πίσω, θα ήταν ακόμη χειρότερο αν με έπαιρναν χαμπάρι…!

Έμεινα εκεί μισό-σκυμμένος, ακουμπώντας με το ένα χέρι στην κάσα της πόρτας, με το άλλο στον πούτσο μου που είχε γίνει τούβλο μέσα από το παντελόνι και είχα πάλι αυτό το κενό στο μυαλό μου…! Ο Βαγγέλης την γύρισε πάλι με την πλάτη στο ψυγείο, είχε βγάλει τον πούτσο του έξω, αυτή τον πήρε στο χέρι της και τον έπαιζε απαλά, ενώ αυτός άρχισε να της φυλάει τον λαιμό με τέτοιο τρόπο ώστε να βλέπει εμένα και μου κάνει ξανά νόημα…, αυτή την φορά ΕΛΑ…, ναι…, μου είπε ΕΛΑ…!

Πλησίασα τόσο αργά λες και τα πόδια μου ζύγιζαν τόνους. Η Σοφία αντιλήφθηκε την παρουσία μου, δεν γύρισε όμως να με κοιτάξει, δεν ξέρω αλλά αυτό με ερέθισε ακόμη πιο πολύ. Άπλωσα το χέρι μου και χάιδεψα το μπράτσο της λέγοντας ο μαλάκας…!

-τι ωραίο ζευγάρι που είστε…!

Τι να κάνω…, αυτό μου ήρθε εκείνη τη στιγμή. Η Σοφία έκανε να γυρίσει το κεφάλι της αλλά πάλι δεν το έκανε. Συνέχισα το απαλό χάδι προς τον ώμο της, μετά προς την πλάτη και κατέβηκα προς τη μέση, σχεδόν πάνω στον κώλο της. Ταυτόχρονα κατέβασα το φερμουάρ του παντελονιού μου και προσπάθησα να βγάλω την πούτσα μου έξω από το σλιπ…, πράγμα δύσκολο με ένα χέρι.

Τότε ένοιωσα το χέρι της να μου χουφτώνει τον πούτσο πάνω από το σλιπ, τον έσφιξε δυνατά για μια στιγμή και της ξέφυγε ένα αχχ…! όπως σφίγγουμε την γροθιά μας και λέμε αχχ…! γαμώτο…! Μετά προσπάθησε κι αυτή να τον πετάξει έξω από το άτιμο σλιπάκι ενώ εγώ άρχισα να χαϊδεύω και να προσπαθώ…, να ζουλήξω το σφιχτό κωλαράκι της με το ένα χέρι, ενώ το άλλο έψαχνε να βρει κάνα βυζάκι της ελεύθερο γιατί ο Βαγγέλης τα κρατούσε και τα δυο ενώ τα βύζαινε. Αν δεν ήταν αυτός να κλωτσήσει την μπάλα εγώ ο «έμπειρος» και «σοφός» θα είχα μείνει εκεί κρατώντας τον κώλο της και το βυζί της.

Την γύρισε προς αυτόν και την έκανε να σκύψει σε γάμα για να τον τσιμπουκώσει δίνοντας σ' εμένα τα υπέροχα καπούλια της αλλά και την άνεση να τα κατεβάσω κι εγώ επιτέλους με κάποια αξιοπρέπεια. Ανακουφισμένος που τον πέταξα απ' έξω άρχισα να χαϊδεύω και να γλύφω την κωλοτρυπίδα της, που αλήθεια λέω, μύριζε υπέροχα και εξωφρενικά καυλιάρικα…! Είχα σχεδόν γονατίσει πίσω της και άρχισα να χώνω τα δάχτυλά μου στο μουνί και τον κώλο της τα οποία γλιστρούσαν τρομερά εύκολα αφού το σάλιο μου στον κώλο της και τα υγρά του μουνιού της εκτελούσαν τον ρόλο τους.

Το φλάς που με χτύπησε μ' έκανε να πω…

-σ’ αρέσει μωρό να σου χαϊδεύω το σφιχτό κωλαράκι σου…;

Την ένοιωσα σαν να χάνει την ισορροπία της, να πέφτει προς τα μπρος, την συγκράτησε ο Βαγγέλης και ταυτόχρονα να λέει μέσα από ένα πολύ βραχνό μουγκρητό…

-ναι…, μ’ αρέσει να μου σκίζουν όλες τις τρύπες…!

Αφού πήρα την επιβεβαίωση αυτή, ένοιωσα έντονη επιθυμία να της χώσω τον πούτσο μου στο στόμα της. Την βοήθησα να γονατίσει και πήγα μπροστά της ή μάλλον δίπλα της γιατί ο Βαγγέλης δεν έλεγε να βγάλει την πούτσα του από το στόμα της…!

-κι εγώ θέλω ψέλλισα…, αλλά δεν μ' άκουγαν.

Πλησίασα τότε κι εγώ την πούτσα μου στο στόμα της για να εκτοπίσω τον Βαγγέλη και τελικά το στόμα της μας πήρε και τους δύο μαζί. Ένα καταπληκτικά ελαστικό και απαλό στόμα ρουφούσε ταυτόχρονα τις δυο πούτσες με ταλέντο…! με γλώσσα που έμπλεκε ανάμεσα και με λίγωνε αφάνταστα.

Τελικά ο Βαγγέλης αποφάσισε να πηδήξει και πήγε πίσω της στα γόνατα. Τον έβαλε ο καριόλης κατευθείαν στον κώλο της, η Σοφία μούγκρισε από ηδονή και το στόμα της κατάπιε τον πούτσο μου μέχρι τ' αρχίδια. Μόνο γυναίκες με φυσικό ταλέντο μπορούν να το κάνουν αυτό, και η Σοφία ήταν τελικά μία από αυτές. Φυσικά η γυναίκα που μπορεί να καταπιεί όλη την πούτσα μου, εγώ την ερωτεύομαι…! «με την μία».

Δυστυχώς δεν μπορώ να περιγράψω ακριβώς την ηδονή που μου έδινε το βελούδινο στόμα της, η υγρή γλώσσα της και ο τρόπος που το ρουφούσε πάνω-κάτω, πάνω-κάτω, με αποτέλεσμα να θέλω να χύσω πλέον, δεν άντεχα άλλο και αποφάσισα να την περάσω από το τελικό τεστ αν και μέσα μου ήμουν βέβαιος ότι το είχε ήδη περάσει. Κατάλαβε και αυτή ότι δεν κρατιέμαι άλλο και δεν έκανε την παραμικρή κίνηση να τραβηχτεί ή να τον βγάλει από το στόμα της, εγώ πάλι της κράτησα το κεφάλι απαλά με τα δύο χέρια και κουνώντας ελαφρά το σώμα μου, της γάμησα αυτό το υπέροχο σώμα απαλά…! δεν χρειάστηκε να κουνηθώ πολύ και με τον ίδιο ρυθμό άφησα τα χύσια μου να κυλήσουν στο λαρύγγι της και στην γλώσσα της.

Αυτή πάλι έκλεισε προσεκτικά τα χείλη της πάνω στον πούτσο μου για να μην ξεφύγει έξω ούτε σταγόνα. Ένοιωσα καθαρά όλες τις κινήσεις την ώρα που το κατάπινε με ξεχωριστή απόλαυση. Ελευθέρωσε τελικά την πούτσα μου όταν κατάλαβε ότι τα στράγγισε όλα. Τραβήχτηκα λίγο πίσω έσκυψα και την φίλησα με πάθος στα υγρά και ζεστά της χείλια ενώ αυτή είχε ένα ελαφρό χαμόγελο ικανοποίησης χωρίς και πάλι να με κοιτάξει…!

Διαφημιστείτε εδώ

Προβληθείτε εδώ

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από τις σελίδες του soreal.gr
Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα προβολής ή κάντε τη δική σας πρόταση συνεργασίας.

Περισσότερα...