soreal.gr

Αληθινή καθημερινή απόλαυση

Smaller Default Larger

Διαφημιστείτε εδώ

Προβληθείτε εδώ

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από τις σελίδες του soreal.gr
Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα προβολής ή κάντε τη δική σας πρόταση συνεργασίας.

Περισσότερα...

Έγκυος με διπλή διείσδυση

Με λένε Μαρία και είμαι 50 ετών. Η σεξουαλική μου ζωή ήταν, είναι και θα είναι η μεγαλύτερη απόλαυση για μένα.

Δεν ήταν η πρώτη μου παρτούζα που έκανα στα 32 μου χρόνια στην παραλία. Είχα αρκετές εμπειρίες στο ομαδικό σεξ κυρίως από τα φοιτητικά μου χρόνια. Η ιδιαιτερότητα της ιστορίας που θα σας διηγηθώ είναι πως ήμουν 6 μηνών έγκυος.

Ξεμείναμε με το σύζυγο μου σε ένα beach party κοντά στο ξενοδοχείο. Μεθυσμένος, πήγε από νωρίς για ύπνο. Ο νεαρός που με κοίταζε δεν ήταν τόσο όμορφος αλλά έδειχνε πως με ποθούσε πολύ. Όταν με πλησίασε, πιάσαμε κουβέντα. Σηκωθήκαμε να περπατήσουμε. Κάτσαμε σε μια άκρη και εμφανίστηκε ένας φίλος του. Κουβέντα στη κουβέντα, μας ενοχλούσε και η μουσική και περπατήσαμε ακόμα παραπέρα ώσπου η μουσική δεν ακουγόταν πλέον.

Τα παιδιά ήταν ζευγάρι. Πηγαίνανε όμως και με γυναίκες, όπως είπαν. Με ρωτήσανε αν κάνω σεξ τώρα που είμαι έγκυος. Τους απάντησα πως ειδικά τώρα κάνω καλύτερο σεξ. Δεν το χορταίνω. Με ρωτήσανε αν είχα κάνει ομαδικό σεξ και τους απάντησα ναι. Το γυρόφερναν ώσπου τους ρώτησα αν θέλουνε να κάνουμε σεξ στην παραλία. Ξέρανε πως ήμουν έγκυος, φαινότανε εξάλλου.

Τους κόπηκε η ανάσα. Ίσως δεν το περίμεναν τόσο εύκολο.  Γδυθήκαμε και ο Νίκος έβαλε το καυλί του στο στόμα μου. Ακόμα θυμάμαι την αλμύρα του που μου δρόσιζε τον ουρανίσκο. Ο Σπύρος ρουφούσε το καυλί του Νίκου και του χάιδευε τα αρχίδια. Είχα καυλώσει τρελά. Στη συνέχεια οι πούτσες τους άλλαξαν στόματα. Του Σπύρου ήταν πιο χοντρό. Αρκετά χοντρό…

Ο Νίκος έσκυψε να μου γλείψει το μουνί. Άνοιξα τα πόδια μου και φάνηκε η μεγάλη μου κοιλιά και το γυαλιστερό μου μουνί. Οι ρώγες μου κατάμαυρες είχαν γίνει πέτρα από την καύλα. Ακίνητες να δείχνουν τα άστρα…! Ο Νίκος, στα τέσσερα…, ξεκίνησε το γλειφομούνι χαϊδεύοντας την κοιλιά μου. Ο Σπύρος τον κράτησε με το δυο του χέρια από τη λεκάνη και του τον έβαλε στον κώλο. Τον γαμούσε δυνατά και αισθανόμουν τα μικρά του γένια να χτυπάνε το μουνί μου.

Σηκώθηκα…! Στήθηκα στα 4…! Ο Νίκος έβαλε προφυλακτικό και έσπρωξε γλυκά τον πούτσο του στα υγρά μου χείλη. Άρχισε να κουνιέται με ρυθμό που συνέχεια επιτάχυνε. Ο Σπύρος μου τον έβαλε στο στόμα…! Μείναμε έτσι αρκετή ώρα…!

Βγήκε ο Νίκος από μέσα μου…, ξάπλωσε…, από πάνω του έκατσε ο Σπύρος και πήρε το καυλί του Νίκου βαθιά στον κώλο του. Υπέροχο θέαμα…

-έλα…, κάτσε…, μου είπε ο Σπύρος και κεντράρισα με την κωλοτρυπίδα μου τον πούτσο του που έκαιγε.

Ίσως περίμενε να του δώσω το μουνί μου…, αλλά σκέφτηκα να μη χάσω το ξέσκισμα του κώλου μου…! Έτσι η ροζ κωλοτρυπίδα μου βρέθηκε να ακουμπά τη βάλανο του Σπύρου που με ένα τίναγμα τρύπησε τη σούφρα μου και κατέλαβε το χώρο που απαιτούσε στο παχύ μου έντερο.

Το γαμήσι είχε γρήγορο ρυθμό, ψιλό-άβολο, αλλά γρήγορο…! Η πούτσα του Σπύρου είχε χαθεί στα βάθυ του κώλου μου, και κουνιόμουν βαστώντας την κοιλιά μου. Τους διέκοψα να αλλάξουμε. Δε βολευόμουν…! Δεν είχε καλή κίνηση ο Σπύρος!!!.

Έκατσα πάνω στο Νίκο που δρόσισε το μουνί μου με τον πούτσο του. Περίμενα με το Σπύρο που ήρθε και μπήκε πάλι από πίσω. Αυτό ήταν γαμήσι…! Ο Νίκος χτυπούσε δυνατά τη μήτρα μου κι ο Σπύρος όργωνε το κωλάντερο μου.

Τους είπα να μη χύσουμε έτσι. Βγήκανε από μέσα μου, ξάπλωσα και τους έδειξα την κοιλιά μου. Χαμογέλασαν, φιληθήκανε στο στόμα και παίζανε τους πούτσους τους από πάνω μου. Έτριβα μανιασμένα το μουνί μου. Όταν με χύσανε στην φουσκωμένη μου κοιλιά, εκτοξεύτηκε από το μουνί μου μια τεράστια ποσότητα από κάτουρα κι όσο έτριβα πιο δυνατά, κατουρούσα την παγωμένη άμμο.

Ο Σπύρος γύρισε και ήρθε πάνω από την κοιλιά μου. Κρατούσε φράζοντας την έξοδο της ουρήθρας του. Κατάλαβα…!

-κάντο…! του είπα και απελευθέρωσε τον πούτσο.

Η καυτή του βροχή πιτσιλούσε την κοιλιά μου…, έχυσα δυνατά. Το χέρι μου ήταν μούσκεμα. Μπήκαμε στη θάλασσα, κολυμπήσαμε, χαιρετηθήκαμε και δεν τους ξαναείδα. Απίστευτη διαστροφή. Δεν ξέρω πως μου συνέβη…!

Διαφημιστείτε εδώ

Προβληθείτε εδώ

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από τις σελίδες του soreal.gr
Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα προβολής ή κάντε τη δική σας πρόταση συνεργασίας.

Περισσότερα...