soreal.gr

Αληθινή καθημερινή απόλαυση

Smaller Default Larger

Διαφημιστείτε εδώ

Προβληθείτε εδώ

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από τις σελίδες του soreal.gr
Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα προβολής ή κάντε τη δική σας πρόταση συνεργασίας.

Περισσότερα...

Από τον Βόλο με πολύ… γαμήσι

Φίλες και φίλοι γεια σας. Είμαι ο Βασιλης,40 χρονών και είμαι παντρεμένος με την Αλεκα,31 χρονών. Ένα Σαββατοκύριακο είχαμε πάει με την γυναίκα μου για ξεκούραση στον Βόλο. Είχαμε κλείσει δωμάτιο σε ένα πολύ καλό ξενοδοχείο και αφού ταχτοποιήσαμε τα πράγματα μας, το βράδυ πήγαμε για ποτό σε ένα τυχαίο μπαράκι.

Το μαγαζί ήταν γεμάτο από κόσμο, και το μόνο σημείο που βρήκαμε για να καθίσουμε ήταν στο μπαρ, στα όρθια. Αφού είχαμε πιει από 3-4 ποτά οι δυο μας, άρχισε η Αλέκα να λικνίζεται στους ρυθμούς της μουσικής που έπαιζε το μαγαζί. Παρατήρησα τότε, ότι από πίσω της ήταν τρία παλληκάρια μόνα τους που με διακριτικό τρόπο την έπαιζαν με τα μάτια. Η Αλέκα το είχε καταλάβει και σιγά-σιγά, λικνιζόταν όλο και πιο καυλιάρικα. Εγώ τους είχα ακριβώς απέναντι μου, ενώ η Αλέκα δεν μπορούσε να τους παρατηρήσει μιας και τους είχε πλάτη. Σε κάποια στιγμή, σηκώθηκα να πάω στην τουαλέτα. Έκανα πέντε λεπτά το πολύ.

Μόλις επέστρεψα στο μπαρ, είδα την γυναίκα μου να χορεύει στην μέση έχοντας γύρω της και τους τρεις τύπους να την περικυκλώνουν. Ξαναπήγα στο μπαρ -στο σημείο που ήταν το ποτήρι μου- και έκανα πως δεν ενοχλήθηκα καθόλου. Τότε η Αλέκα γύρισε και πάλι προς εμένα, αφήνοντας τους άλλους λέγοντας τους ένα ξερό «συγγνώμη». Με ρώτησε αν πειράχτηκα και της είπα «όχι». Καθώς μιλούσαμε οι δυο μας, παρατήρησα ότι ο ένας από τους τρεις, αν και την είχε πλάτη, είχε γυρίσει το χέρι του προς τον κώλο της Αλέκας και έκανε πως τυχαία την ακουμπούσε. Φτιάχτηκα, είναι αλήθεια. Η Αλέκα έκανε πως δεν καταλάβαινε, αλλά έσπρωχνε συνεχώς τον κώλο της προς τα πίσω για να έχει καλύτερη πρόσβαση ο άλλος. Για να μην τα πολυλογώ, η φαντασία μου άρχισε να οργιάζει και σκέφτηκα πως ήταν μοναδική ευκαιρία να γίνει πράξη αυτό που λέγαμε συνέχεια με την Αλέκα κάθε φορά που γαμιόμασταν. Παρτούζα δηλαδή.

Κάλεσα τους νεαρούς στην παρέα, και τους κέρασα από ένα ποτό με σκοπό να γνωριστούμε. Ήταν κι αυτοί ξένοι, έτσι είπαν. Εγώ, μετά από λίγη ώρα, έκανα τον μεθυσμένο ενώ αυτοί είχαν ξαναβάλει την Αλέκα στην μέση και συζητούσαν, ενώ κάπου-κάπου την ψιλό-χούφτωναν για να δουν τις αντιδράσεις της. Η Αλέκα όμως έκανε πως δεν αντιλαμβανόταν τις προθέσεις τους, και συχνά-πυκνά, έγερνε μια προς τον έναν μια προς τον άλλον. Η αρχή είχε γίνει και μάλιστα ιδανικά. Αφού πήγε περίπου 4 τα μεσάνυχτα, τους είπα ότι έχω πιει αρκετά και έπρεπε να πάω στο δωμάτιο. Και η Αλέκα συμφώνησε να με ακολουθήσει. Κρύωσαν και οι τρεις τύποι, σαν να νεύριασαν λιγάκι, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Εξ άλλου, ήταν γυναίκα μου, και μόνη της ήθελε να με ακολουθήσει. Αφού πλήρωσα τον λογαριασμό, βάλαμε τα παλτά μας και τους καληνυχτίσαμε, ωσότου η Αλέκα προτείνει στους τρεις…

-δεν έρχεστε μαζί μας ρε παιδιά…; επειδή έξω με τα χιόνια, πιωμένοι όπως είμαστε μην τυχόν και πέσουμε. Να μας βοηθήσετε

Και οι τρεις σαν να τους χτύπησε κεραυνός, είπαν «ναι!!!».

Στον δρόμο για το δωμάτιο, παρατήρησα ότι η Αλέκα είχε πιάσει τους δυο από την μέση, με πρόσχημα να μην γλιστρήσει και πέσει. Εγώ, συνέχισα να κάνω τον μεθυσμένο, δίνοντας τους άλλοθι, για τυχόν επιθετικές τάσεις τους. Μόλις φτάσαμε στο δωμάτιο, η Αλέκα με έβαλε να ξαπλώσω στον καναπέ, φέρνοντας μου μια κουβέρτα να σκεπαστώ. Οι τρεις τύποι, είχαν μείνει όρθιοι, μην ξέροντας τι πρέπει να κάνουν.

-να κάνω έναν καφέ για να συνέλθουμε…; είπε η Αλέκα.

-ναι…! είπαν και οι τρεις αφού έβγαλαν τα μπουφάν τους και κάθισαν στην άκρη του κρεβατιού.

-πέρασες καλά στο μπαρ αγάπη μου…; με ρώτησε η Αλέκα, αλλά εγώ δεν απάντησα κάνοντας τον κοιμισμένο.

Μόλις έκανε να πάει να κάνει καφέδες, και αφού εμένα με είχαν για κοιμισμένο, ο ένας της είπε να μην κάνει καφέ και να καθίσει δίπλα τους. Η Αλέκα υπάκουσε. Πάντα ήθελε μια παρτούζα, αλλά δεν της είχε δοθεί η ευκαιρία να την κάνει μπροστά μου. Πήγε, σαν υπάκουο και ναζιάρικο σκυλάκι και κάθισε ανάμεσα τους. Αφού είπαν τα προκαταρκτικά, από που είναι και διάφορες άλλες μαλακίες, ο ένας από τους τρεις έβαλε το χέρι του πίσω από την μέση της και την έγειρε ελαφρά προς εκείνον. Η Αλέκα δεν αντέδρασε, ίσα-ίσα, το ήθελε κι αυτή.

Φιλήθηκε με πάθος μαζί του, ενώ οι άλλοι δυο έβγαζαν τα ρούχα τους ξεκινώντας να ετοιμάζονται για αυτό που είχαν και οι τέσσερις στο μυαλό τους. Ο ένας της έβγαλε το μπλουζάκι, ο άλλος έσκυψε στα πόδια της και της κατέβασε την μίνι φούστα που φόραγε, ενώ ο τρίτος την φιλούσε στον στόμα και με τα χέρια του είχε πιάσει τον λαιμό της μην του φύγει. Σε λιγότερο από 3 λεπτά, είχαν μείνει γυμνοί πάνω στο κρεβάτι. Η Αλέκα δεν φαινόταν καθόλου. Τρία κορμιά την είχαν περικυκλώσει και την έγλυφαν παντού. Το μόνο που ακουγόταν από αυτήν ήταν ψιθυριστά βογγητά. Ήξερε βεβαία ότι κοιμάμαι βαριά, αλλά ήξερε πως ήθελα να κάνει μια παρτούζα μπροστά στα μάτια μου, κι αυτό έδειχνε να το απολαμβάνει. Άνοιξε τα πόδια της και έβαλε το κεφάλι του ενός στα μουνόχειλα της για να την γλύψει.

Ανάσκελα καθώς ήταν, τράβηξε τις άλλες δυο πούτσες κοντά στα χείλια της, και άρχισε να απολαμβάνει ένα διπλοτσίμπουκο υπέροχο. Τους είχε ανάψει ήδη από το μπαρ, και στο δωμάτιο ήρθε η ώρα να αποδείξει σε μένα και στον εαυτό της πόσο πουτάνα μπορεί να γίνει. Εγώ, με μισάνοιχτα μάτια απολάμβανα την σκηνή, κάνοντας κάπου-κάπου ότι κοιμάμαι. Αμέσως μετά, και αφού τους είχε κάνει όλους σκληρούς σαν παλούκια, έβαλε τον έναν ανάσκελα και κάθισε πάνω του παίρνοντας τους άλλους δυο πίπα. Σε λιγότερο από δυο λεπτά, ο δεύτερος πήγε από πίσω της και την έσπρωξε τρυφερά προς τα εμπρός για να φανεί η κωλοτρυπίδα της. Αφού υπάκουσε η Αλέκα, αυτός μπήκε σιγά-σιγά μέσα της. Είχε δύο πούτσες μέσα της και μια τρίτη να τσιμπουκώνει. Είχε γίνει σκλάβα κανονική.

-ανοίξτε με κι άλλο ψωλαράδες, σκίστε με από παντού…! αχ…! ναι…! κι άλλο…, θέλω να με ακούει ο Βασίλης…! θέλω να με καμαρώνει…! αχ…! ναι…! γαμήστε με ολόκληρη…, είμαι σκύλα…, είμαι η πουτάνα σας…, κι άλλο…, κι άλλο…, πιο βαθιά…, πιο μέσα…, φώναζε και παραληρούσε η γυναίκα μου…!

-θέλω να πάρεις και τους τρεις μας μέσα σου…, γαμιόλα!!! της είπε ο ένας από τους τρεις.

-πως…, αγόρι μου…, αυτό δεν γίνεται…, μην σταματάτε να με γαμάτε…, μην σταματάτε να με τρυπάτε…, πιο δυνατά…, πιο βαθιά…! αχ…!!! είπε η Αλέκα.

Αμέσως, αυτός που ήταν από κάτω, γύρισε την Αλέκα ανάσκελα, και της τον έβαλε στον κώλο. Πόνεσε, αλλά αντέδρασε σαν κανονική πουτάνα, δηλαδή καρφώθηκε εντελώς μέσα του, ανοίγοντας παράλληλα τα πόδια της για να μπει ο άλλος από πάνω της στο μουνί. Αφού μπήκε κι άλλος από πάνω της, ο τρίτος στάθηκε μπροστά στο πρόσωπο της, και αφού της έπιασε τα χέρια βίαια, να μην μπορεί να κάνει τίποτα η Αλέκα, άρχισε να την γαμάει στο στόμα τόσο δυνατά, που νόμιζες πως θα την έπνιγε.

Η γυναίκα μου είχε γίνει μούσκεμα από τον ιδρώτα και από τα χύσια της, που έβγαζε συνέχεια. Ο τύπος που την τσιμπούκωνε, τραβήχτηκε, χωρίς όμως να της αφήσει ελευθερία κινήσεων στα χέρια της. Ήθελε να δει τι θα κάνει η πουτανίτσα του. Με το ένα χέρι της κρατούσε τα χέρια και με το άλλο έπαιζε το γεμάτο φλέβες εργαλείο του μπροστά στα χείλια της πουτάνας του. Μόλις φώναξε αυτός ότι χύνει, τότε η Αλέκα έσκυψε και τον άρπαξε μέσα στο λαρύγγι της, πίνοντας ότι είχε να βγάλει αυτό το χοντρό εργαλείο. Αυτός είχε τρελαθεί, τα γόνατα του έτρεμαν, αλλά δεν έκανε ούτε εκατοστό πίσω, αφήνοντας την σκύλα του να κάνει ότι ήθελε αυτή με τον στόμα της. Αφού τον ήπιε ολόκληρο, συνέχιζε να γαμιέται σε σάντουιτς, σαν σουβλάκι, που το είχαν τρυπήσει από δυο τρύπες. Μόλις έφτασαν και οι άλλοι δυο στο τέλος, η Αλέκα σηκώθηκε και τους έπιασε με τα χέρια, παίζοντας τους μπροστά στο στόμα της.

-χύστε με…, όλα στο στόμα μου…, όλα μέσα μου αγόρια μου…, γαμιάδες μου…, ψωλαράδες μου…, θέλω να τα πιω όλα…, θέλω να τα ρουφήξω όλα…, γαμάτε σαν άλογα…, δώστε τα παλούκια σας στον στόμα μου…, κι άλλο…, χύστε τα όλα…! τους διέταζε η Αλέκα και αυτοί υπάκουαν.

-ρούφα τα σκύλα…, όλα για σένα είναι…, πιες τα…, τα θέλεις…; φώναζαν οι άλλοι δυο.

-ναι…, τα θέλω…, θέλω να μου τα δώσετε όλα…, θέλω να είμαι η πουτάνα σας…, θέλω να μείνετε όρθιοι μέχρι το πρωί…, καβαλάρηδες…, γαμιάδες…, σκύλοι…! φώναζε η Αλέκα, και άρχισε να ρουφάει και να καταπίνει ότι έβγαζαν οι άλλες δυο πούτσες που είχαν γίνει αιχμάλωτοι ανάμεσα στις παλάμες της και στην γλώσσα της.

Μόλις τους ήπιε και τους τρεις, κοίταξε πάλι προς εμένα, και αφού βεβαιώθηκε ότι κοιμάμαι, άνοιξε τα πόδια της και άρχισε να χαϊδεύεται…

-θέλεις κι άλλο μουνάρα μου…; της είπε ο ένας.

-νόμιζες πως θα σας αφήσω με μια φορά…; που θα ξαναβρώ τέτοιες ψωλές…; ποιοι μπορούν αν με γαμήσουν καλύτερα από εσάς…; ποιοι θα με κάνουν να νιώσω σκύλα που γαμιέται με ψωλές τέτοιες…; ελάτε αγόρια μου, γλείψτε με και εγώ θα σας είμαι υπάκουη μέχρι να ξυπνήσει αυτός απέναντι…! τους προέτρεψε η Αλέκα, και αυτοί ξαναέπεσαν πάνω της και άρχισαν να την γλύφουν και να την γαμάνε μέχρι τις 8 το πρωί.

Αφού έμειναν πτώματα από την κούραση, η Αλέκα τους είπε ότι πρέπει να κάνει εκείνους τους καφέδες που είχε πει πριν από ώρες. Πήγε στο κουζινάκι να ετοιμάσει τους καφέδες και από πίσω της πήγε και ο ένας, αυτός που την είχε πιο μεγάλη. Σε λιγότερο από ένα λεπτό άκουγα τα βογγητά του, καθώς η Αλέκα, είχε σκύψει και του έπαιρνε ένα τελευταίο τσιμπούκι. Αυτός τότε, την γύρισε προς το παράθυρο.

-θέλεις να δεις τον Βόλο από εδώ…; της είπε

-ναι…, θέλω πουτσαρά μου…! απάντησε η Αλέκα.

-εσύ τον Βόλο και εγώ τον κώλο…! της είπε αυτός και αμέσως της έβαλε το χοντρό του εργαλείο μέσα στην κωλοτρυπίδα της όσο η Αλέκα προσπαθούσε να δει τον Βόλο. Άρχισε πάλι να φωνάζει και να παρακαλάει τους άλλου δυο να πάνε.

-ελάτε κι εσείς γαμιάδες μου…! Ελάτε να με ξεσκίσετε άλλη μια φορά, άντε…! κι ένα μεγάλο παρακαλείτο βγήκε από το στόμα της.

Αμέσως πήγαν και οι άλλοι δυο μέσα, και το μόνο που καταλάβαινα, ήταν ότι αυτό το γαμήσι ήταν το καλύτερο της νύχτας για την Αλέκα.

-να…, αυτό εκεί είναι το ξενοδοχείο που μένω…! της έλεγε ο ένας καθώς την γαμούσε από τον κώλο.

-κι αυτό είναι το εργαλείο σου αγόρι μου…, το έχω βάλει όλο μέσα και δεν φαίνεται…, με τρυπάει και θέλω κι άλλο…, θέλω να με ανοίξετε σαν σκύλα…, να με βρίσετε…, να με ξευτιλίσετε…, να με βιάσετε…, να μην φύγετε καθόλου μέχρι αύριο…! φώναζε η Αλέκα.

Μετά από λίγο δεν μπορούσε να φωνάξει αφού πήρε και την τρίτη πούτσα μέσα στο στόμα της. Ξαναήρθαν στο κρεβάτι μετά από μισή ώρα, δεν μπορούσαν να χύσουν άλλο και άρχισαν να σκέφτονται ότι πρέπει να φύγουν, μην ξυπνήσει και αυτός ο μαλάκας, όπως είπε ο ένας από αυτούς, για εμένα.

-ναι…, έχεις δίκιο…, πρέπει να φύγετε!!! είπε η Αλέκα.

-ήσασταν όμως πολύ καλοί, ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει, επί τρία…! θα μου αφήσετε τα τηλέφωνα σας, και θα κανονίσω να έρθω ένα διήμερο μόνη μου…!

Αφού αντάλλαξαν τα τηλέφωνα τους, φιλήθηκαν, ξανά-χουφτώθηκαν, ο ένας μάλιστα ξαναέβαζε τα δάχτυλα του μέσα στο μουνάκι της όσο την φιλούσε στο στόμα, αποχαιρετίστηκαν και η Αλέκα πήγε να κάνει το μπάνιο της.

Μετά από δυο μήνες άρχισε να μου ζητάει να πάει μόνη της στον Βόλο, για να δει μια παλιά της συγκάτοικο, όπως μου έλεγε. Τα υπόλοιπα άλλη φορά φίλοι μου…

Διαφημιστείτε εδώ

Προβληθείτε εδώ

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από τις σελίδες του soreal.gr
Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα προβολής ή κάντε τη δική σας πρόταση συνεργασίας.

Περισσότερα...