soreal.gr

Αληθινή καθημερινή απόλαυση

Smaller Default Larger

Διαφημιστείτε εδώ

Προβληθείτε εδώ

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από τις σελίδες του soreal.gr
Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα προβολής ή κάντε τη δική σας πρόταση συνεργασίας.

Περισσότερα...

Ξέσκισμα της γυναίκας μου

Η γυναίκα μου είναι 35 χρόνων αλλά μοιάζει για 25. Ύψος 1,75, 55 κιλά μπλε μάτια με κάτι ωραία στήθια που κολλάς τα μάτια μόλις τα βλέπεις.

Όλα έγιναν ξαφνικά. Μια μέρα βγήκα με έναν φίλο για καφέ και μιλούσαμε για γυναίκες παντρεμένες που γαμιούνται για χρήματα, κλπ. Μου λέει,

-θα σου πω κάτι αλλά μην θυμώσεις.

-όχι του λέω…, λέγε.

-και η δικιά σου γαμιέται από καιρό!!!.

-κάτι έχω καταλάβει του λέω…, αλλά δεν το έψαξα.

Μου λέει ότι κάνει όργια παρτούζες με λεφτάδες, και αν θέλω μπορεί να μου δείξει και κασέτες που έχουν τραβήξει ή να κανονίσει να με πάει να δω ο ίδιος.

-εντάξει κανόνισε το του λέω.

Μετά από δυο μέρες μου λέει σήμερα το βράδυ θα πάμε κάπου. Εγώ έκανα τον αδιάφορο στην γυναίκα μου όπως πρώτα. Μου είπε ότι θα πάει με μια φίλη της για σινεμά. Φεύγω βρίσκω τον φίλο μου και πάμε με το αμάξι του σε μια βίλα. Είχε νυχτώσει. πάμε μέσα και ήταν ένας άλλος, γνωριστήκαμε του είπε ότι είμαι γνωστός και ήθελα να δω και εγώ, αλλά όχι ότι είναι η γυναίκα μου.

Σε λίγο χτυπάει το κινητό μιλάει ο άλλος και λέει, εντάξει ήρθε η γαμιόλα και ανοίγει μια τηλεόραση και βλέπουμε ένα σαλόνι μεγάλο με πέντε άντρες μέσα. Ήταν μετάδοση με κάμερα. Σε λίγο χτυπάει το κουδούνι και ένας άνοιξε και βλέπω να μπαίνει η γυναίκα μου μέσα με άλλους δυο τύπους. Ήταν πολύ μουνάρα, με το μίνι το κοντό μπλουζάκι το ντεκολτέ με τις βυζάρες να βγαίνουν οι μισές έξω.

Ο φίλος μου με κοίταξε με νόημα. Δεν είπα τίποτε μόνο κοιτούσα. Πάει η γυναίκα μου στους τύπους κάθετε ανάμεσα τους και αυτοί αρχίσανε να την χουφτώνουν. Άλλος τα βυζιά…, άλλος τα μπούτια…, και να λένε…,

-γαμιόλα θα σε ξεσκίσουμε την μουνάρα…, θα σε χύσουμε στην μάπα…, κλπ. Η γυναίκα μου τους λέει

-βγάλτε τα ρούχα ρε μαλάκες…, να δω τις πούτσες σας.

Αυτοί τα βγάλανε και τότε άρχισε να τους παίρνει πίπα με την σειρά. Αυτοί λέγανε τα δικά τους…,

-τι πουτάνα είσαι…, τι τσιμπούκι είναι αυτό!!!

Η γυναίκα μου δεν μιλούσε αλλά δούλευε με μανία τους πούτσους που είχε μπροστά της.

Μετά από ώρα αφού τους έκανε κάγκελο τους λέει…,

-ελάτε να δω πόσο αντέχετε ρε γαμιάδες.

Τότε ξαπλώνει ο ένας…, κάθεται πάνω του…, ο άλλος της τον καρφώνει στον κώλο…, δυο παίζουν τις βυζάρες της…, δυο την δίνουν πίπες…, και ο άλλος την χάιδευε την πλάτη με τον πούτσο.

Η δικιά μου τους έβριζε…,

-γαμάτε ρε μαλάκες…, πιο βαθιά…, σκίστε τις τρύπες μου…, έτσι μπράβο!!!

Αυτοί βογκούσαν από καύλες…

-πουτάνα σ’ αρέσει…;

-είσαι πολύ γαμιόλα…, μεγάλη κουφάλα…, θα σε τρελάνουμε σήμερα!!!.

Σε λίγο ο ένας μετά τον άλλον άρχισαν να αλλάζουν τρύπες όλοι πέρασαν από την μουνάρα της και τον κώλο της αλλά η γυναίκα μου δεν καταλάβαινε τίποτε. Μετά από ώρα άρχισαν να χύνουν επιτέλους. Χύνω γαμιόλα στην μουνάρα σου…, εγώ στον κώλο σου…, ρούφα τα όλα…, στον λάρυγγα ο άλλος…, στα βυζιά της παντού…, την γεμίσανε χυσια!!!, και τότε άρχισε να χύνει και αυτή ένα άγριο χύσιμο, πρώτη φορά την είδα έτσι, δεν ήξερε τι να γλύψει πρώτα, με τα δάχτυλα έπαιρνε τα χύσια και τα κατέβαζε με μανία.

Οι γαμιάδες κάτσανε λαχανιασμένοι και η γυναίκα μου πήγε και έγλυφε ότι χύσιμο έβλεπε στον καθένα. Τους καθάρισε σαν να κάνανε μπάνιο τέτοιο γλείψιμο έκανε.

-έλα ρε μαλάκες…, τι έγινε δεν μπορείτε άλλο…; αυτό ήταν τους λέει…;

-περίμενε λίγο ρε σκύλα…, λέει ένας θα δεις σε λίγο τι θα πάθεις…, και πάει παίρνει ένα μαύρο μαστίγιο και όπως ήταν η γυναίκα μου ξαπλωμένη το σηκώνει και το κατεβάζει με δύναμη στα βυζιά της.

-αααχχχχχ βόγκηξε αυτή…!

-ναι…, γουστάρω πούστη του λέει...!!!

Διαφημιστείτε εδώ

Προβληθείτε εδώ

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από τις σελίδες του soreal.gr
Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα προβολής ή κάντε τη δική σας πρόταση συνεργασίας.

Περισσότερα...